Arendalsuka 12.-16. august 2024

Arendalsuka er en møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. Med over 2000 arrangementer og 200 stands er det mye å få med seg i Arendal i løpet av noen få dager. Arrangementene er åpne for alle og har gratis inngang. I særlige tilfeller kan et arrangement ha behov for påmelding. I så fall er det info om dette i programmet.

Mange av temaene som settes på dagsorden er absolutt interessante for InnoTre sine medlemmer, og bedrifter i skog- og trebasert næring.

Å ta turen til Arendal gir muligheter

  • møt folk det kan være verdt å ta en prat med, vedlikehold og bygg nettverk
  • bli oppdatert på dagsaktuelle tema
  • bidra med innspill som du og din bedrift er opptatt av for å fremme økt bruk av tre, friskt eller ombrukt, som en viktig del av fornybarsamfunnet

Ta kontakt om du vil møte Krister

InnoTre har ikke egne arrangementer, men vil være tilstede på aktuelle møteplasser i løpet av uka. Ta gjerne kontakt på forhånd for å avtale en kopp kaffe el. annet med klyngeleder Krister Moen, om du har lyst, tid og anledning til en prat. 

Tips – aktuelle arrangementer

Vi tillater oss å nevne noen få aktuelle arrangementer, ellers er det bare å velge og vrake i programmet. Filtrer og finn det som passer for deg, og last ev. ned Arendalsukas app for å holde orden på det du vil delta på.

Reise, parkering og trafikk

Parkeringshusene i sentrum blir fort fulle. Vi anbefaler å parkere på et av de 8 parkeringsområdene utenfor sentrum. Du parkerer gratis og tar lokalbuss til og fra byen. Det er satt opp mange ekstra bussavganger. Les mer på Arendalukas sine sider.

Om du ikke er i Arendal

Så blir mange arrangementer streamet. Det betyr at du får mulighet til å delta digitalt fra der du er. Se arrangementer som er markert med streaming i programmet.