Takk for i år, nyt jula og lad batteriene

Nok et år er på vei til å ebbe ut. Det har vært et krevende år for mange av våre medlemmer, mens andre fortsatt har hatt produksjon på høygir.

I klynga har vi hatt høy aktivitet også i 2023. Det har vært jobbet med felles tiltak og prosjekter i tråd med formålet innen flere områder; bærekraft, digitalisering, kompetanse, synlighet. 

Tre er i skuddet på mange områder. Fornybart og bærekraftig, men ikke en utømmelig ressurs. Treressursene, både de friske og de som kan ombrukes, må derfor brukes med kløkt. Det er et godt utgangspunkt for videre satsing.

Det lønner seg å stå sammen og samarbeide der vi kan. Mange er lei av fine ord. Det handler om praktiske og konkrete handlinger som også gir økonomisk +effekt. Allerede i uke 4 er det duket for praktisk workshoper hos MIL. Det kan fort bli en nyttig investering å delta der.

11. og 12. mars inviterer vi til årsmøte og klyngesamling. Programmet skal snekres endelig sammen over nyttår, og slik det ser ut nå kan overskriften fort bli: Liv laga! Verdien av samarbeid i krevende tider. 

Med dette takker vi både deltakere, samarbeidspartnere og støttespillere for året som er gått. Vi er straks klare for ett nytt, men før det vil vi ønske alle en fin jul med gode fridager. Nyt dem i fulle drag og lad batteriene skikkelig til nye muligheter i 2024!

Med vennlig hilsen
Prosjektteamet 

Liv, Maya, Roald, Atle, Kristin og Sigbjørn