Takk for i år, nyt jula og lad batteriene.

Nok et år er på vei til å ebbe ut. Det har vært et krevende år, med mange begrensinger, men likevel stor etterspørsel og produksjon på høygir i mange av bedriftene. Tre er i skuddet og det er bra!

For vår del har koronasituasjonen medført at vi kun har avholdt et fåtall fysiske samlinger, og det ble ikke helt som planlagt. Vi har likevel hatt høy aktivitet. Vi er takknemlige for støtten vi har fått fra Agder fylkeskommune og Innovasjon Norge Agder, og det er inspirerende å jobbe sammen med styret, ressursgruppene og deltakere fra bedriftene som legger ned tid og engasjement. Uten dette hadde det ikke vært mulig å dra prosjektet videre. – Men vi er klare og nå ser vi frem til et nytt år, med nye muligheter både for bedriftene, og for videreutvikling av nettverket og Tre på Agder-samarbeidet.

Med dette takker vi både deltakere, samarbeidspartnere og støttespillere for året som er gått. Vi er straks klare for ett nytt, men før det vil vi ønske alle en fin jul med gode fridager. Nyt dem i fulle drag og lad batteriene skikkelig til nye muligheter i 2022!

Med vennlig hilsen
Prosjektteamet Tre på Agder

Liv, Rebecka og Maya