Vi gjentar fjorårets suksess – Velkommen til Trebyggeri 2024!

Trebyggeri 2024! - Fremtidens løsninger for bærekraftige og helsefremmende bygg

Vi i InnoTre har, sammen med Fagskolen og Universitetet i Agder, gleden av å invitere til Trebyggeri 2024! – en av Norges mest spennende konferanser om trebasert og industrielt byggeri. Etter fjorårets suksess med 275 deltakere, er vi nå klare for en ny og inspirerende dag, full av spennende presentasjoner, samtaler, befaringer og laboratorieforsøk.

Spydspisser innen trebygging og digitalisering

Blant foredragsholderne finner du den anerkjente arkitekten Reinhard Kropf fra Helen & Hard, spesielt kjent for å integrere tre i innovativ arkitektur. Veidekke som bygger fantastiske trebygg på Sørlandet, Pasi Aalto, arkitekt og senterleder ved NTNU Wood samt Simon Thorsdal, direktør for bærekraft og samfunnskontakt i AT Skog.

– Vi er også glade for å kunne presentere Morten Goodvin, professor i kunstig intelligens på UiA, som foredragsholder sier Preben Aanensen fra UiA. Goodvin er en av Norges ledende eksperter på fagfeltet og det blir interessant å høre hvordan KI kan endre fremtidens byggeri.

Tre og Helse – bygg som forbedrer livskvaliteten

Konferansen vil i år ha et spesielt fokus på tre og helse – et stadig viktigere tema i dagens samfunn.

– Vi tilbringer 90 % av tiden vår innendørs, og det er avgjørende at bygningene der vi bor og jobber er gode for helsa vår sier Kristin Vedum, prosjektleder bygg i InnoTre.

Forskning viser at tre kan bidra til bedre inneklima, redusert stress og økt velvære. Fagfolk og forskere vil derfor dele sine erfaringer og tanker om hvordan vi kan skape bygninger som både er bærekraftige og gode for oss som mennesker. En av disse er Bjarte By Løfaldi. Han er  nevrobiolog og en av landets fremste innen temaet tre og helse.

Eksklusiv kveld på Aanesland Treindustri – innovasjon og nettverksbygging i fokus

Som en del av konferansen inviterer vi deg til et spennende kveldsarrangement på Aanesland Treindustri, Norges første demonterbare industribygg i heltre. Her møter du eier Gunnar Adolf Aanesland og får se hvordan tre kan brukes for å skape kostnadseffektive industribygg som er enkle å demontere og gjenbruke. Dette blir en uformell arena med tre og tapas, faglige samtaler og nettverksbygging med bransjekolleger.

Sikre din plass i dag og bli med på å forme fremtiden for bærekraftig og helsefremmende bygg i Norge.

Velkommen til Trebyggeri 2024!

Program og påmelding finner du HER