Praktisk informasjon til deg som er påmeldt Konferansen Trebyggeri 2023!

 

DIN BILLETT: Du vil få tilsendt din billett og unike QR-kode søndag 26. november

Er du av en av våre 250 gjester som er påmeldt til Konferansen Trebyggeri 2023! 28. november, vil du få billetten din tilsendt på e-post og SMS dagen før arrangementsdagen (27. november)

 

Vi gleder oss til å ta deg i mot i på Universitetet i Agder på Campus Grimstad, Jon Lilletuns vei 9, 4879 Grimstad. Du vil få tilsendt din billett mandag 27. november. På e-post og SMS. Mottar du ikke mottatt billetten din, ta kontakt med vårt sekretariat på post@agder-tresenter.no og vi sjekker opp for deg.

 

Deltakere

Det er over 250 påmeldte. Bruk muligheten til å knytte nye kontakter og deltakerlisten ( de som har gitt samtykke til å stå på deltakerliste) finner du –>Deltakerliste Konferansen Trebyggeri 2023!

Innsjekk

 

Du må sjekke inn i foajeen på Universitetet i Agder Campus Grimstad. Våre funksjonærer scanner din QR kode og du får navnelapp som må bæres gjennom arrangementet. Billetten kan enten printes ut, eller vises frem på telefonen.

Sentrale tidspunkter

 

Med mange deltakere vil det kunne bli travelt på parkeringsplassen og ved innsjekk, så vær ute i god tid.

Kl. 08:00 Innsjekk starter. Mingling og kaffe utenfor og inne i foajeen.

Kl. 09:00 Programstart, dørene lukkes for åpning

Kl. 12:00 Lunsj – på Fagskolen

Kl. 13:00 Programstart etter lunsj – på Fagskolen

Kl. 16:00 Forventet konferanseslutt

Kjenner du noen som burde vært deltaker til konferansen er det fortsatt mulig å melde seg på HER

 

Avbestilling innen 23. november 2023 refunderes avgiften med et gebyr på kr. 100,-. Ved avmelding etter denne dato gis det dessverre ingen refusjon.