Workshopene hos Mechatronics Innovation Lab AS (MIL) er i gang

Robotikk og smart sensor teknologi er i tiden og høyst aktuelle tema. Bedriftene som deltar i Tre på Agder får i høst tilbud om være med på ulike workshoper hos MIL i Grimstad. Fibo i Lyngdal var første bedrift ut.

Det var en begeistret gjeng som fikk dele dagen med produktsjef Svein-Inge B. Ringstad hos MIL. Fabrikksjef Gunnar Gabrielsen forteller at bedriften allerede er kommet langt, men at det fortsatt er muligheter for forbedringer som vil effektivisere arbeidsprosessene og som kan bidra til økt kvalitet i produksjonen.

– Det var interessant å høre, gøy å se, men enda bedre å få teste ut muligheter som det er lett å koble til egen arbeidssituasjon når det gjelder automatisering, digitalisering, sensor- og robotteknologi. Dette var rett og slett en inspirerende dag!
Gunnar Gabrielsen, fabrikksjef hos Fibo

Flere bedrifter har allerede meldt seg på workshops for å lære mer om robotikk og smart sensor teknologi, men vi har fortsatt plass til flere. Prosjektstyret oppfordrer alle bedriftene i nettverket til å bli med. Både ledelsen og medarbeidere i produksjonen vil ha nytte av å delta. Les mer og meld dere på.

Støtte fra Innovasjon Norge gir flere muligheter

Til en meget fordelaktig pris kan bedriftene også få utført en Level Up eller en Level Up Spot sjekk i egen bedrift. Det er også mulig å bli med på test og teknologikvalifisering for mobil samarbeidende robot. Les mer om mulighetene. 

Samarbeid MIL - Tre på Agder
Selvkjørende, pålitelig og effektiv. Det er mange muligheter med en cobot tilpasset bedriftens behov.